PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    ZATVORENO javno e-savjetovanje za mjere 6.3.1. i 6.1.1. - za male i mlade OPG-ovce

ZATVORENO javno e-savjetovanje za mjere 6.3.1. i 6.1.1. - za male i mlade OPG-ovce

ZATVORENO javno e-savjetovanje za mjere 6.3.1. i 6.1.1. - za male i mlade OPG-ovce Objavljeno: 17. 08. 2021

Savjetovanje je bilo otvoreno do: 31.8.2021.  Slijedi otvarnje natječaja do kraja rujna 2021.g.

1. Tema savjetovanja je: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1 „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.  Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici OVDJE !!!

Opis savjetovanja: Svrha Natječaja je pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivom razvoju, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu  čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti na ruralnom području. Sredstva javne potpore osigurana su iz Instrumenta Europske unije za oporavak radi potpore oporavku nakon krize uzrokovane bolešću COVID-19 (EURI). Uz Nacrt natječaja su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti. Potpora u iznosu 15.000 eura bespovratno.

2. Tema savjetovanja je: Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1 „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.  Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici OVDJE!!!

Opis savjetovanja: Svrha Natječaja je dodjela potpore mladim poljoprivrednicima koji postaju nositelj/odgovorna osoba poljoprivrednog gospodarstva za početak poslovanja. Sredstva javne potpore osigurana su iz Instrumenta Europske unije za oporavak radi potpore oporavku nakon krize uzrokovane bolešću COVID-19 (EURI). Uz Nacrt natječaja su učitani i ključni prilozi, koji se nalaze pod Ostali dokumenti. Potpora do 50.000 eura bespovratno.

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje
Ruralni razvoj
   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    ZATVORENO javno e-savjetovanje za mjere 6.3.1. i 6.1.1. - za male i mlade OPG-ovce