PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Regionalni lanci vrijednosti / sektori industrija i ICT - radionice - pozivi za poduzetnike !

Regionalni lanci vrijednosti / sektori industrija i ICT - radionice - pozivi za poduzetnike !

Regionalni lanci vrijednosti / sektori industrija i ICT - radionice - pozivi za poduzetnike ! Objavljeno: 04. 03. 2022

Panonska Hrvatska

POZIV - Radionica o javnom pozivu za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Panonske Hrvatske, 9. i 10. ožujka od 10 sati

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo javne pozive za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske, u trajanju od 28. veljače do 28. ožujka 2022. godine.

Kako bi olakšali prijavu na Javni poziv, HGK u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativne online radionice.

Za područje Panonske Hrvatske -  u sektoru industrija radionica će biti održana u srijedu, 9. ožujka 2022. godine od 10.00 do 11.30 sati.

Radionica za tvrtke koje posluju u sektoru ICT-a bit će održana u četvrtak, 10. ožujka 2022. godine od 10.00 do 11.30 sati.

Na radionicu za industriju - možete se prijaviti OVDJE, a više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

Na radionicu za ICT - možete se prijaviti OVDJE, a više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

VAŽNO! Aktivno se uključite u radne skupine, kako bi u drugoj fazi mogli aplicirati na objavljene javne pozive prema regijama u kojima se svrstani!!!

   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Regionalni lanci vrijednosti / sektori industrija i ICT - radionice - pozivi za poduzetnike !