PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Poziv na besplatnu radionicu unapređenja prodaje i digitalne transformacije

Poziv na besplatnu radionicu unapređenja prodaje i digitalne transformacije

Poziv na besplatnu radionicu unapređenja prodaje i digitalne transformacije Objavljeno: 01. 06. 2023

Poduzetnici u fazi rasta i razvoja koji planirate ulaganja u proširenje poslovanja, izlazak na nova tržišta i jačanje digitalnih kompetencija u poslovanju, a registrirani ste kao obrt ili trgovačko društvo iz skupine mikro, malih i srednjih poduzetnika, ovim putem upućujemo Vam Poziv na radionicu unapređenja prodaje i digitalnu transformaciju.


Radionicom želimo informirati poduzetnike o modelima poboljšanja prodaje te primjeni digitalnog marketinga što stvara konkurentsku prednost u budućem poslovanju. Predavanje će se održati u srijedu, 14. lipnja 2023.g. s početkom u 10:30 sati u zgradi Veleučilišta u Bjelovaru, A.B. Šimića 1 – dvorana 2 - prizemlje.


Zainteresirani će imati priliku sudjelovati na interaktivnoj radionici koju će voditi mr.sc. Tatjana Badrov, a po završetku programa biti će upoznati sa aktualnim otvorenim natječajem „Vaučeri za digitalizaciju“ kojima se poduzetnicima iz NPOO programa sufinancira do 60% troškova za usluge digitalnog marketinga kroz 5 vrsta vaučera. Odmah će moći postavljati konkretna pitanja i individualno dogovoriti daljnje sastanke. Sudjelovati na radionici mogu sve fizičke i pravne osobe koje planiraju ulaganja u budućem razdoblju.

Radionica je besplatna za sve sudionike uz planirano trajanje do 11.30 sati.

Svoju prijavu za sudjelovanje potvrdite popunjavanjem obrasca putem aplikacije BOND mreže, slanjem maila na projekti@pro-konzalting.hr ili osobno prijavom na broj mobitela 098 9830 942 (Pro konzalting). Radujemo se vašem dolasku i interesu za ovu temu.

   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Poziv na besplatnu radionicu unapređenja prodaje i digitalne transformacije