PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“

„Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“

„Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“ Objavljeno: 27. 04. 2021

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Otvoren od 19.3.2021. – 18.5.2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je, u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ Poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“. Cilj Poziva je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina kroz obrazovanje i stručno usavršavanje s ciljem integracije na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva. Pozivom će se izravno odgovoriti na društvene potrebe osoba s invaliditetom kroz promociju i provedbu obrazovnih programa u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru Poziva su ustanove registrirane za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih i strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu.

Ukupna raspoloživa sredstva iznose 27.655.000,00 kuna, dok će se iznosi pojedinačne potpore kretati od 500.000,00 kuna do 2.500.000,00 kuna.

Detaljnije možete pročitati OVDJE!

   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“