PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Osvojite 3000 € za razvoj studentskog poduzetništva-rok produžen do 15.04.2023.

Osvojite 3000 € za razvoj studentskog poduzetništva-rok produžen do 15.04.2023.

Osvojite 3000 € za razvoj studentskog poduzetništva-rok produžen do 15.04.2023. Objavljeno: 29. 03. 2023

ROK ZA PRIJAVU PRODUŽEN DO 15.04.2023. Ukoliko ste student završnih godina studija i želite saznati više o poduzetništvu, razvijati vlastite projekte, povezati se s iskusnim poduzetnicima i pod njihovim mentorstvom obavljati stručnu praksu u kompaniji pozivamo vas da se prijavite u Program studentskog poduzetništva da steknete vještine potrebne za profesionalni razvoj, a pritom i osvojite vrijedne novčane nagrade! (mogu se prijaviti i studenti 3. godina stručnih studija).

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva u sklopu razvoja studentskog poduzetništva u okviru projekta BOND 2.

Tijekom tog procesa, sudionici surađuju s poduzetničkim potpornim institucijama koje za njih najprije održavaju edukativne radionice na kojima će razvijati temeljna znanja i vještine koje su potrebne za razvoj poduzetničkih pothvata. Nakon toga, na raspolaganju su im sastanci gdje dobivaju stručnu podršku, potrebne informacije, mogućnost postavljanja pitanja i sl., a sve kako bi kontinuirano mogli komentirati proces provedbe projekta s onima koji su primarno usmjereni na razvoj poduzetništva.

Po završetku razvoja projekata, od strane stručnog žirija bit će odabrano 10 najboljih timova koji će u velikom finalu predstaviti vlastita rješenja i boriti se za vrijedne novčane nagrade:

1. mjesto: 3.000 EUR
2. mjesto: 2.000 EUR
3. mjesto: 1.000 EUR

Prijavite se do 31.03. ispunjavanjem OBRASCA te istraži svoje poduzetničke sposobnosti i mogućnosti!

Više o javnom pozivu pronađite na stranici HAMAG BICRO-a.

Za usluge savjetovanja i tehničku pomoć prilikom prijave na javni poziv obratite se u naš ured.

   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Osvojite 3000 € za razvoj studentskog poduzetništva-rok produžen do 15.04.2023.