PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio program natječaja za 2015.g.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio program natječaja za 2015.g.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio program natječaja za 2015.g. Objavljeno: 07. 01. 2015

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavio je na svojim stranicama godišnji program raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2015. godini. U sektoru energetske učinkovitosti najavljena su 24 natječaja do kraja godine, u sektoru zaštite okoliša najavljeno je 11 natječaja te je najavljen 1 zajednički natječaj sektora zaštite okoliša i sektora energetske učinkovitosti.

Potencijalni prijavitelji pomoću ovog programa mogu saznati osnovne detalje natječaja, predviđeno vrijeme otvaranja natječaja te na osnovu toga započeti s pripremama za prijavu projektnih ideja. Na raspolaganju su im bespovratna sredstva u iznosu do max. 2.000.000 kuna po pojedinačnom ugovoru. Također su prijaviteljima na raspolaganju i beskamatni zajmovi u iznosu do najviše 13.000.000 kuna.

Godišnji program raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2015. godini možete pogledati  ovdje.

  Galerija fotografija - kliknite na sliku za povećanje
Fzoeu
   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio program natječaja za 2015.g.