PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Poziv na edukaciju za poduzetnike o izvorima financiranja iz EU fondova i HAMAG BICRO zajmova

Poziv na edukaciju za poduzetnike o izvorima financiranja iz EU fondova i HAMAG BICRO zajmova

Objavljeno: 16. 01. 2023

Edukacija namijenjena onima koji planiraju ulaganja u izgradnju, kupnju opreme i proširenje poslovanja ili su im potrebna obrtna sredstva, a registrirani su kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, zadruga, obrt ili trgovačko društvo i pripadaju u skupinu mikro, malih i srednjih poduzetnika.

Radionica kojom se predstavljaju najpovoljnija sredstva za financiranje poduzetnika u rastu i razvoju na tržištu Hrvatske, a čija su sredstva namijenjena za investicije iz NPOO u iznosu zajma do 100.000 eura uz fiksnu kamatu 0,8% i zajmova za ruralni razvoj u iznosu do 100.000 eura uz kamatu od 0,1-0,25%, održati će se u utorak, 24. siječnja 2023.g. s početkom u 10 sati u zgradi Veleučilišta u Bjelovaru, A.B. Šimića 1 – dvorana 1 - prizemlje
Zainteresirani mogu poslušati predstavljanje o dostupnim programima, sudjelovati u diskusiji i iskazati svoj interes ukoliko planiraju nove investicije ili ulaganja u osnovna i/ili obrtna sredstva.

Prijaviti se mogu i fizičke osobe koje tek planiraju pokrenuti poslovanje i potrebna su im financijska sredstva za početak - start-up poduzetnici.

Isto tako uz financijske instrumente prezentirati će se planirani natječaji za 2023.g. kojima se mogu ostvariti potpore i bespovratna sredstva, a koji su trenutno dostupni ili natječaji u najavi.

Radionica je besplatna za sve sudionike uz planirano trajanje do 12.00 sati.

Svoju prijavu za sudjelovanje potvrdite popunjavanjem Google obrasca (link: https://forms.gle/79nyYUNngJDkRUxQ8 ), slanjem maila na info@pro-konzalting.hr ili osobno prijavom na broj mobitela 098 9830 942.

  Preuzmite dokumente
   Povratak na sve novosti
PRO KONZALTING    Poslovne i financijske vijesti    Poziv na edukaciju za poduzetnike o izvorima financiranja iz EU fondova i HAMAG BICRO zajmova