PRO KONZALTING    Pro Konzalting - Poslovno savjetovanje i planiranje    Poticanje i podrška razvoju poduzetništva

Poticanje i podrška razvoju poduzetništva

Poduzetnički centar pruža usluge raznovrsnim kategorijama klijenata: poduzetnicima-početnicima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima, velikim gospodarskim subjektima, kao i fizičkim osobama koji se spremaju za pokretanje poslovanja.
 Naša tvrtka informira, savjetuje, educira i priprema projekata koji se financiraju iz fondova EU za jedinice lokalne samouprave i za pravne osobe.

Projektni tim čine iskusni pojedinci i kompetentni savjetnici, s više od 10 godina iskustva.

Profesionalno smo usmjereni na  stručnu podršku klijentima u izradi strateških i operativnih programa sektorskog, regionalnog i lokalnog razvoja, uključujući pripremu projekata za prijavu na natječaje nacionalnih i EU fondova, ali i savjetodavne usluge u provedbi odobrenih projekata.

Specijalizirani smo za pripremu lokalnih strategija razvoja i njihovu implementaciju.

Pružamo usluge savjetovanja, informiranja i pomoći u odabiru izvora financiranja za Vaše projekte putem EU fondova, prvenstveno fondova koji se odnose na jačanje konkurentnosti, prerađivačku industriju, korištenje informacijske i komunikacijske tehnologije, ruralni razvoj te  socijalne usluge kroz podršku razvojem socijalnog poduzetništva. 

PRO KONZALTING    Pro Konzalting - Poslovno savjetovanje i planiranje    Poticanje i podrška razvoju poduzetništva